Salades – Juices – Soepen – Take away

Maaike Roelofs

Maaike heeft eigenlijk altijd in de journalistiek en marketing gewerkt en besloot haar droom maar eens werkelijkheid te maken. Ze begint ‘s ochtends het liefst met een kop groene thee of een espresso. Ze is een echte nerd die houdt van social media, blogs lezen en natuurlijk gezond eten! Je vindt haar vaak in de keuken waar ze vaak de nieuwste baksels uitprobeert.

Laura Hendriks

Laura houdt van de natuur, of ze nu aan het wandelen is met haar twee doggies of met de motor aan het toeren is; buiten zijn is voor Laura genieten. Ze is dol op bloemen en planten, het liefst uit eigen tuin. Ze weet uit eigen ervaring hoe belangrijk gezonde voeding voor je lichaam is en wil dit dan ook graag met anderen delen.

FRESH FEELGOOD FOOD

Dat gezond eten buiten de deur lastig is, weten we maar al te goed. In het centrum van Nijmegen vind je onze gezellige saladebar waar je een gezonde maaltijd kunt eten of meenemen. We serveren salades, soepen, bowls sapjes en lekkernijen.

MUNT biedt ook gezonde catering. We willen ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van een gezonde en heerlijke lunch of avondmaaltijd buiten de deur. Wil je ook salades of soepen van MUNT op je werk of tijdens een feestje of evenement? Neem dan contact met ons op via info@muntsaladebar.nl.